Φινετσάτο διαμέρισμα με θέα στο λιμάνι

worlds away by perth style co-p01

Έργο: Worlds Away
Studio: Perth Style Co.
Interior Designer: Sara James
Κτίριο: Rivershores Development
Περιοχή: Περθ, Αυστραλία
Φωτογράφος: Crib Creative

Η Sara James και η ομάδα του studio Perth Style Co., ανέλαβαν το interior design του ρετιρέ που βρίσκεται στο Περθ της Αυστραλίας και μαγεύει τον επισκέπτη με την θέα στον ποταμό Swan και στο λιμάνι Fremantle.

worlds away by perth style co-p04
worlds away by perth style co-p05
worlds away by perth style co-p07
worlds away by perth style co-p08

Το περιβάλλον σε συνδυασμό με το φυσικό φως και την ακατέργαστη υφή του φυσικού ξύλου αποτέλεσαν τη βάση αυτού του εντυπωσιακού και αισθαντικού χώρου. Οι βασικές αρχές του εσωτερικού σχεδιασμού έχουν επανεξεταστεί και η συμμετρία και η ισορροπία έχουν χρησιμοποιηθεί στις πιο καθαρές μορφές τους.

Ακατέργαστα έπιπλα από ξύλο, δέρμα συνδυάζονται με μαλακές υφές για να προσφέρουν ζεστασιά και ηρεμία στον χώρο ημερήσιας διαβίωσης, που είναι η καρδιά και η ψυχή αυτού του σπιτιού.

worlds away by perth style co-p09
worlds away by perth style co-p11
worlds away by perth style co-p17

Η χρήση καθρεφτών στο γραφείο και στην κύρια κρεβατοκάμαρα αντικατοπτρίζει την θέα του ποταμού, με αποτέλεσμα να μπορεί κανείς να την δει από όλα τα σημεία.

Κάθε δωμάτιο σε αυτό το διαμέρισμα έχει μία ξεχωριστή αίσθηση και προσωπικότητα, αλλά και έναν κοινό παρονομαστή, την πολυτέλεια και την ευρυχωρία.

worlds away by perth style co-p12
worlds away by perth style co-p13
worlds away by perth style co-p15
worlds away by perth style co-p16

Για τα τρία ensuite υπνοδωμάτια έχουν επιλεγεί χρώματα, υφές και διακοσμητικά που προσφέρουν ηρεμία και ζεστασιά, ενώ στο καθιστικό τα δυναμικά χρώματα και οι υφές των επίπλων δημιουργούν εικόνα πολυτέλειας.

worlds away by perth style co-p02
worlds away by perth style co-p03

Κείμενο: Μαρία Λελεδάκη
Κατηγορία: Αρχιτεκτονήματα
Πηγή: perthstyleco.com.au