Σύγχρονο διαμέρισμα με θέα στο αστικό περιβάλλον

taichung lin residence-p01

Έργο: C Residence
Studio: Z-axis Design
Περιοχή: Taichung, Ταϊβάν
Φωτογράφος: Hey!Cheese Photography

Στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ταϊβάν, την Taichung, το studio Z-axis Design υπογράφει το interior design ενός διαμερίσματος που απολαμβάνει την θέα της πόλης από ένα νεόκτιστο πολυώροφο κτίριο.

taichung lin residence-p03
taichung lin residence-p06
taichung lin residence-p08
taichung lin residence-p11
taichung lin residence-p13
taichung lin residence-p14
taichung lin residence-p17
taichung lin residence-p18
taichung lin residence-p19

Η θέση του ευνοεί την απρόσκοπτη θέα στο πυκνοδομημένο αστικό περιβάλλον, που από μακριά αποκτά μία ιδιαίτερη ομορφιά, η εικόνα της οποίας αλλάζει ανάλογα με την ώρα και τις καιρικές συνθήκες.

Ο λιτός και συγχρόνως, αυστηρός σχεδιασμός, η απόρριψη περιττών στοιχείων, η χρήση της γεωμετρίας και των φυσικών υλικών, επιτραπεί στα ουσιώδη χαρακτηριστικά να χαρίσουν μία ιδιαίτερη γοητεία στον χώρο.

taichung lin residence-p21taichung lin residence-p23taichung lin residence-p24taichung lin residence-p26taichung lin residence-p28taichung lin residence-p29taichung lin residence-p31taichung lin residence-p33taichung lin residence-p34

Κείμενο: Μίκα Παπαδοπούλου
Κατηγορία: Αρχιτεκτονήματα
Πηγή: zaxis.design