Μπιλιάρδο με minimal σχεδιασμό, υψηλή αισθητική και κομψότητα

x1 everest pool table-p01

Προϊόν: X1 - Everest
Εταιρεία: Elite Innovations
Χώρα: Αυστραλία
Υλικά κατασκευής: Γυαλί, σίδερο, αλουμίνιο
Διαστάσεις: 2,40 x 1,20 μ.

Οι σχεδιαστές της Αυστραλιανής εταιρείας Elite Innovations, ξεκίνησαν να επανασχεδίάζουν το τραπέζι του μπιλιάρδου σχεδόν από το μηδέν. Δεν κράτησαν τίποτα από όλα τα γνωστά χαρακτηριστικά, δημιουργώντας μία νέα minimal κατασκευή που δείχνει να αιωρείται. 

x1 everest pool table-p02
x1 everest pool table-p03

Το τραπέζι μπιλιάρδου X1 Everest συνδυάζει ένα μεταλλικό πλαίσιο με ένα σώμα κατασκευασμένο από γυαλί που χρησιμοποιείται ευρέως σε όλη την κατασκευή. Οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν μέταλλο για καλύτερη δομική αντοχή.

Τα τμήματα που κανονικά καλύπτονται από τσόχα τώρα καλύπτονται από την πατενταρισμένη διαφανή επιφάνεια Vitrik. Αυτή η επιφάνεια αναπαράγει την αντίσταση κύλισης της τσόχας και παρέχει ένα στρώμα απορρόφησης κραδασμών από την κάτω πλευρά της γυάλινης επιφάνειας.

x1 everest pool table-p04
x1 everest pool table-p07

Τo X1 Everest είναι ένα υπερσύγχρονο και καινοτόμο μπιλιάρδο που θέτει νέα στάνταρντ στην κατηγορία του και δημιουργεί ιδιαίτερες προκλήσεις στους designers.

Αν και τα μέρη του μπιλιάρδου κόβονται από υπερσύγχρονες ψηφιακές μηχανές, η ολοκλήρωσή του απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, γιαυτό και μόνο πέντε μπιλιάρδα X1 Everest Pool θα κατασκευάζονται κάθε χρόνο.

x1 everest pool table-p09
x1 everest pool table-p12

Κείμενο: Μαρία Λελεδάκη
Κατηγορία: Νέα Προϊόντα
Πηγή: eliteinnovations.com.au


sxediastiko